Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 1023 resultats

Eres Basura #1: Recollida d'escombraries

Eres Basura #1: Recollida d'escombraries Anònim (no verificat) dl., 03/10/2022 - 17:31

“Eres Basura” és un projecte contra el cànon artístic que a partir de la unió de pràctiques ecologistes i de música experimental proposa generar dinàmiques de creació musical col·lectives a La Capsa.

El projecte preten apropar la brossa, tan ideal com física, al centre. En el sentit de pràctiques que podem considerar de rebuig, ja sigui perquè no entren dins del que coneixem com a bona música , sigui perquè és difícil d’escoltar o és de mal gust. Però també les escombraries físiques que es recullen en passejades pel Delta i que acabaran fent música (o soroll). Amb aquestes dinàmiques el projecte proposa una reflexió al voltant de què vol dir el talent artístic, la pràctica ecològica i els processos de co-creació.

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció d’aquest procés, la recollida d’escombraries. Farem una sortida col·lectiva pel camí de la platja i els Espais Naturals del Riu en la que netejarem aquests espais i reciclarem la brossa per a crear els nostres objectes musicals i sonors. Acabarem a La Capsa (12:30h), amb una sessió de vermut, presentació del fanzine “Gaviota basurera” amb l’editorial td papeles i el descobriment dels instruments musicals del David Faure, acompanyant del projecte, amb els que podrem jugar i inspirar-nos col·lectivament. 

El punt de sortida serà a plaça Catalunya (davant de l’entrada a la plaça porxada del Cèntric Espai Cultural) a les 10h i arribarem a La Capsa a les 12.30h per començar el vermut sonor. Es pot participar a tota la jornada però també només a una de les dues parts! 

Si vols formar part d’aquesta experiència o tens algun dubte, només has d’esciure un correu electrònic a elclubdelfracas@gmail.com indicant a quines sessions vols participar.

Image
Inactiu

Vols formar part del projecte “Eres Basura”?

Vols formar part del projecte “Eres Basura”? Anònim (no verificat) dl., 03/10/2022 - 16:59
Image

“Eres Basura” és el projecte seleccionat a la modalitat Música i Territori, impulsada per La Capsa, dins la convocatòria /UNZIP 2022. “Eres Basura” és  una branca més de “El club del fracaso”, un projecte de processos de creació amb pocs recursos i autoedició que la Lara Martínez va iniciar l’any 2020.

El projecte és una proposta de Lara Martínez en col·laboració amb Pilar Talavera i l’acompanyament de David Faure. 

Fer música sense tenir-ne ni idea

“Eres Basura” és un projecte contra el cànon artístic que a partir de la unió de pràctiques ecologistes i de música experimental proposa generar dinàmiques de creació musical col·lectives a La Capsa. 

El projecte preten apropar la brossa, tan ideal com física, al centre. En el sentit de pràctiques que podem considerar de rebuig, ja sigui perquè no entren dins del que coneixem com a bona música , sigui perquè és difícil d’escoltar o és de mal gust. Però també les escombraries físiques que es recullen en passejades pel Delta i que acabaran fent música (o soroll). Amb aquestes dinàmiques el projecte proposa una reflexió al voltant de què vol dir el talent artístic, la pràctica ecològica i els processos de co-creació.

Així, el projecte posa èmfasi en el procés i en el fer a partir del que generem i tenim a prop.  A la vegada, el projecte treballarà des del  connectar amb el desig i l'alegria de fer, des de la noció de regal i del retorn a la comunitat com una cosa que pot ser alegre i divertida.

Participa-hi! Calendari i accions del projecte

"Ees Basura" s'activa a partir de tres processos principals: la recollida d'escombraries als Espais Naturals del Delta de Llobregat i a la platja del Prat; sessions de creació de música experimental amb les escombraries i la creació d'una peça musical col·lectiva amb gràfica pròpia i un videoclip. Per a totes aquestes accions, l'artista col·laborarà amb amigues, conegudes i desconegudes, que aportaran el seu bagatge a les diferents pràctiques. 

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció d’aquest procés, la recollida d’escombraries. Farem una sortida col·lectiva pel camí de la platja i els Espais Naturals del Riu en la que netejarem aquests espais i reciclarem la brossa per a crear els nostres objectes musicals i sonors. Acabarem a La Capsa (12:30h), amb una sessió de vermut, presentació del fanzine “Gaviota basurera” amb l’editorial td papeles i el descobriment dels instruments musicals del David Faure, acompanyant del projecte, amb els que podrem jugar i inspirar-nos col·lectivament. 

El punt de sortida serà a plaça Catalunya (davant de l’entrada a la plaça porxada del Cèntric Espai Cultural) a les 10h i arribarem a La Capsa a les 12.30h per començar el vermut sonor. Es pot participar a tota la jornada però també només a una de les dues parts! 

El divendres 14 d’octubre  de 17.45 a 20h serà el torn del taller de spoken word i soroll “Bolsanegra” a càrrec de Pilar Talavera a La Sala de La Capsa. Es tracta d’un taller on desfer-nos del que ja no volem a través de l’spoken word i de fer música amb escombraries. En aquest cas, les places són limitades. 

Posteriorment, s’organitzaran i es calendaritzaran les sessions de creació col·lectiva amb les persones participants. 

Si vols formar part d’aquesta experiència o tens algun dubte, només has d’esciure un correu electrònic a elclubdelfracas@gmail.com indicant a quines sessions vols participar.

Per estar al dia del procés i novetats del projecte, seguiu els canals d’Instagram de La Capsa i de la Lara Martínez. Us hi esprem! 

El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la primera acció del projecte, que proposa generar dinàmiques de creació musical col·lectives a partir de la unió de pràctiques ecologistes i de música experimental

Una tardor plena de música a La Capsa

Una tardor plena de música a La Capsa Anònim (no verificat) dj., 29/09/2022 - 14:37
Image

Amb l’entrada d’octubre i havent carregat les piles després de Festa Major, la música en viu torna a la sala i envaeix tots els espais de l’equipament amb tot tipus de propostes i gèneres: del rap al metal passant per l’indie, el punk o el blues. 

Un octubre protagonitzat pel talent local

El primer concert de la temporada serà el d'Alfred García el 14 d'octubre a la sala gran del Teatre L’Artesà. Serà la primera data de 1TOUR, una sèrie de concerts preliminars a la pròxima gira d'Alfred García, 1997 & 2001 TOUR, en la qual presentarà el seu segon i tercer disc, actualment en enregistrament. El músic pratenc cantarà cançons pertanyents al seu primer disc, 1016, i estrenarà el seu disc, 1997, en directe, al costat d'algunes noves cançons del seu pròxim disc, 2001. Aquesta proposta forma part de la programació de la nova temporada de Teatre L'Artesà, les entrades per la qual sortiran a la venda el proper dimarts, 4 d'octubre, a les 17h.

El 21 d’octubre reprenem el cicle de concerts Guia Sonora, amb dos dels grups que s'hi incorporen en aquesta nova edició:  Sanatorium (Trash-Metal) i Malos Tragos (Punk-Rock).  Un dia després, el 22  d’octubre, celebrarem el #4Raons Tardor, que segueix aprofundint en la col·laboració i la creació comunitària en una edició especialment electrònica i pujada de BPMs! Comptarem amb la productora i multiinstrumentista CLARAGUILAR que treballarà amb un el Cor d’Adults de L’Escola d’Arts en Viu, una trobada inèdita que promet ser emocionant. També tindrem dues simbiosis de talent local: què passarà quan es barregin el house dels Siesta amb el pop i l'humor de Fermi? I quan es mesclin el kraut de Can Ràbia amb el rock i l'energia de la Nuri i la Vane de Heidi & the Boobies

Per acabar el mes d’octubre, el dia 29, LaBandaTonPare i Jack’s Sons compartiran escenari. Dues bandes, dos estils, un escenari compartit. Una banda d’origen pratenc davant d’una banda d’origen americà. Són bandes amigues i volen confrontar els seus estils repassant el millor del rock’n’roll de sempre, les versions de clàssics dels 80 de LaBandaTonPare en contraposició al R&R més genuí dels Jack’s Sons

Al novembre, retrobaments inesperats!

El mes de novembre serà d'allò més especial, ja que tenim la sort de poder acollir un dels dos concerts del retrobament de La Costa Brava després de quinze anys. El dia 5 el grup saragossà farà un repàs de la seva trajectòria en una nit que promet ser memorable.   

També comptarem amb el grup de rap Las Ninyas del Corro, aquest conjunt de l'extrarradi de Barcelona tocarà a la Sala el dia 11. Tot seguit canviarem de gènere però sense perdre l'esperit disruptiu, i és que el dijous 17 de novembre celebrem una nova edició del Decompositor, el club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, aquest cop dedicat a Leonard Cohen i a càrrec d’Alberto Manzano, autor de diverses biografies i amic personal del músic canadenc.

Tancarem el mes amb un Micro Obert a l’escenari Bar, una eina infal·lible per conèixer l'estat de salut de la música pratenca! Músics de bucs, alumnes de l'Escola d’Arts en Viu, músics residents al Prat  o amics d'amics s'hi deixen passar per l’escenari per a compartir la seva obra,  efectuar el seu primer directe o posar a prova les seves composicions més recents. Una oportunitat única per fer teixit!

Un desembre ben eclèctic

El 3 de desembre, La Plata arriba a l’escenari de La Capsa per presentar Acción Directa, el seu segon llarga durada, amb la companyia de les Pinpilinpussies, unes barcelonines carregades de noise i punk, que presentaran el seu treball Hipocondría. El 10 de desembre tornem a ocupar l’escenari del Bar amb la proposta de Laura Sam i Juan Escribano, que presentaran  “La Voz en Contra”, un treball a on l'spokenword i l'electrònica es donen la mà per a generar cançons com cops de puny.

I abans de Nadal, tornem a terres pratenques amb la presentació de “Migente”, el primer treball de llarga durada de Fermi, la meitat de Tronco, liderant el seu projecte en solitari, que per primer cop vindrà acompanyat del dream team, la seva banda.

No podem acabar l’any, però, sense celebrar plegats al Bar una nova Jam Session: reserveu-vos  el 18 de desembre!


A banda de la programació, durant aquesta temporada de tardor seguirem treballant en projectes de formació, creació i pràctiques comunitàries! Si voleu saber tot el que tenim entre mans, podeu consultar el nostre web o seguir-nos a les xarxes socials. Us hi esperem!

Xerrades, cançó protesta, punk, indie, música local i molta energia a la programació de nova temporada! Entrades a la venda a partir d'avui a les 17 h

Zona Jove Estació: Marc Seguí

Zona Jove Estació: Marc Seguí Anònim (no verificat) dj., 22/09/2022 - 11:14

Marc Seguí 00.30h

Marc Seguí neix a Palma en 1998. El jove illenc s'introdueix en l'escena musical al setembre de 2019 amb el llançament de ‘Si ens anem’, un dels seus majors èxits, que es col·loca al top 5 de les cançons més virals del país a Spotify.

L'estil musical del mallorquí es caracteritza pel to personal i la diversitat, ja que recull trets del pop més actual, de l’indie i del lofi. Sota una estètica colorista i fanfarrona, després de poc més d'un any traient singles, en 2021 llança el seu primer treball d'estudi, Thermo Mix, un EP compost per 5 temes i on s’inclou Tiroteo, hit que que li ha fet sonar al mig planeta i que el va fer ser en el seu moment un dels 500 artistes més escoltats del món.

A la fi d'estiu de 2022, més d'un any després de la seva estrena, el tema sumava un Disc de Diamant al Perú, Disc Quàdruple Platí a Mèxic, Disc Triple Platí en USA, Disc de Platí i Or a Colòmbia, Disc de Platí a l'Argentina i Disc d'Or a Xile.

Image
Pàrquing de l'estació
Actiu
Inactiu
Inactiu

Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades

Amb la tardor, arriba als centres culturals una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades Anònim (no verificat) dt., 06/09/2022 - 09:28
Image
oferta formativa tardor_imatge_principal

Ja està disponible la nova oferta de cursos, tallers i xerrades als centres culturals de la ciutat prevista pels mesos d’octubre, novembre i desembre. Des del Servei de Cultura oferim aquest conjunt de propostes formatives de temàtiques diverses i per a totes les edats.

Dins de l’àmbit de la creació i l’expressió artística, podrem tastar tallers de ball, circ, tecnologies musicals, començar a tocar algun instrument, iniciar-nos en l’art tèxtil, millorar les nostres fotografies i vídeos, o desafiar el full en blanc. Pels amants del coneixement i la reflexió, proposem cursos i xerrades sobre literatura, història, música o temes d’actualitat, que eixamplaran la nostra mirada i capacitat crítica. En el camp de la tecnologia, podrem descobrir i aprofundir en eines i aplicacions digitals que millorin el nostre dia a dia i afavoreixin la creativitat. I com a postres, degustarem un ampli ventall de propostes gastronòmiques, per a millorar les nostres habilitats a la cuina o reflexionar críticament sobre el món de l’alimentació.

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir de dimecres 14 de setembre, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial  als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaL'Escola d'Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d'arts del Prat.

Trobareu tota la informació a la web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 

Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 

Al Prat, la cultura al teu abast! 

Les inscripcions començaran el dimecres 14 de setembre, a partir de les 16.30 h

Ens preparem per a la Festa Major 2022!

Ens preparem per a la Festa Major 2022! Anònim (no verificat) dv., 29/07/2022 - 11:09
Image
Festa_Major

Després de dos anys de Festa Major en circumstàncies extraordinàries, amb una Festa Major que no es va poder celebrar i una altra que es va desenvolupar amb moltes limitacions, celebrem una Festa Major que es podrà gaudir sense restriccions, amb el mateix esperit de sempre, de trobada al carrer, de passar-ho bé, i de viure i compartir amb amics, família, veïns i veïnes la nostra Festa Major. 

5 dies de Festa Major i espais distribuïts

Enguany la Festa Major compta amb un dia més. Començarà el dijous 22 de setembre, amb les tradicionals propostes d’inici de la festa: el Toc d’Inici, l’Esclat de Festa Major i el pregó de Festa Major. Aquests tres actes donen el tret de sortida a una programació diversa, amb activitats per a tots els públics. Ens acomiadarem de la Festa Major el dilluns 26 amb el Castell de Focs que es podrà seguir novament des de diferents punts de la ciutat.

El programa d’activitats es desenvoluparà a diferents espais de la ciutat, que inclouen espais habituals com la plaça de la Vila o el parc Fondo d’en Peixo amb d’altres que van ser novetat l’any passat però que s’incorporen enguany pel seu bon funcionament, com la plaça Louis Braille o La Cirquera a la plaça de Sant Jordi.

La plaça de la Vila serà l’escenari principal de les activitats de la cultura popular i tradicional i on desfilaran totes les colles de la ciutat en un moment o altre amb gegants, diables, danses tradicionals i castells. Un altre punt que no pot faltar a la Festa Major, és el parc Fondo d’en Peixo serà l’espai musical divers, amb ritmes tranquils, més moguts o fins i tot bandarres segons el moment del dia.

La Cirquera s’instal·larà de nou a la plaça de Sant Jordi, amb tres grades per gaudir de malabars, equilibris i acrobàcies del circ més innovador i actual. El CEM Julio Méndez serà l’espai destacat al barri de Sant Cosme, amb diferents propostes divendres, dissabte i diumenge.

Les propostes musicals per al públic més jove es concentraran al pàrquing de l’estació. La Zona Jove Estació trobarem ritmes urbans, trap, rap, hip-hop, música electrònica, amb noms reconeguts del panorama musical actual i DJs que faran que no es pugui parar de ballar. Un espai que també comptarà amb tots els serveis per gaudir d’una Festa segura i responsable.

Tot el programa a partir de l’1 de setembre

No faltaran els balls de gala, concerts i ritmes més clàssics perquè totes les edats puguin gaudir de la Festa Major. El Teatre L’Artesà també es vesteix de Festa, amb propostes familiars que es desenvoluparan al Pati i per a públic més adult a la Sala Gran.

El Prat Nocturn també torna al format clàssic, amb un recorregut pels carrers de la ciutat que ens descobrirà secrets i personatges de la història del Prat.

Els detalls de propostes i els noms dels artistes que ompliran la Festa d’enguany els podreu conèixer a partir de l’1 de setembre, a la web de Festa Major i a les xarxes socials municipals. Estigueu atents i atentes a elprat.cat/festamajor

Al setembre ens espera una Festa Major amb un dia més i que es desenvoluparà sense les restriccions de l’any passat

Concert: La Costa Brava + Llamadas Perdidas Djs

Concert: La Costa Brava + Llamadas Perdidas Djs Anònim (no verificat) dt., 26/07/2022 - 11:07

“Han pasado casi quince años desde la última vez que La Costa Brava diera todo lo que tenía en un escenario. Fueron los mejores años de la vida de muchos de nosotros. Durante este tiempo, hemos vuelto a empezar de todas las maneras que tuvimos al alcance, y un poco más también. En este tiempo, mucha gente nos pedía algo de aquello que tuvimos y nos mirábamos con esa pena de no poder corresponder a quien solo pide una canción.

Hoy hemos tomado una improvisada decisión: corresponder y ofrecer lo imposible, hacer una serie de conciertos de La Costa Brava por un periodo muy corto de tiempo para, después, volver al “nunca volverá”.

De mohosos jirones del traje más limpio reunimos a la banda, a todos los que tienen fuerzas para algo así y vamos a contar con la presencia de compañeros que nos han ayudado en las infinitas reinvenciones de nuestras vidas.

Volvemos a los corazones de quien nos ha pedido lo imposible porque nuestro corazón es pequeño pero caben dos. Porque extrañamos los corazones que no siguen, como el de Sergio. Porque La Costa Brava fue un lugar y no una banda de música, y ahí caben todos lo que nos hicieron felices: vosotros”. (Ricardo Vicente)

Tancaran la nit Llamadas Perdidas DJs, dues científiques costabravistas que lluiten per salvar la humanitat creant festes de balls infinits a l’ritme del millor pop nacional i new wave. 

Image
<p><strong>Preu:</strong>&nbsp;15,5&euro;<br />
<strong>Anticipada:</strong>&nbsp;10,5&euro;<br />
<strong>Tarifa Joves.Prat</strong>: 5&euro;</p>

<p>&nbsp;</p>
Inactiu
Inactiu
Actiu

Finalitza la 7a edició del Cinema i Música a La Capsa

Finalitza la 7a edició del Cinema i Música a La Capsa Anònim (no verificat) dl., 25/07/2022 - 13:48
Image

El dimecres 20 de juliol va tenir lloc la última sessió del cicle Cinema i Música d’enguany, que durant quatre nits ens ha permès descobrir a creadors sonors de la ciutat que han acompanyat amb la seva música a pel·lícules del fons del Cinema Amateur del Prat, en les que destaca el testimoni de la ciutat com a protagonista principal i en concret, la seva arquitectura, les festes populars o la quotidianitat de la ciutat als anys 70 i 80. Aquest serà el segon any en què La Capsa col·labora amb l’Arxiu Municipal del Prat per a la programació del cicle.

La primera sessió va comptar amb la col·laboració especial de L’Escola d’Arts en Viu que va replicar el format del Cinema i Música amb una creació musical de l’ensemble de pianos interpretada en directe per acompanyar una peça audiovisual feta pels alumnes de teatre. Així, van donar pas a Carlos Sáez, que acompanyat de la seva guitarra, d’efectes sonors i fins i tot de poesia, va crear la banda sonora de tres curtmetratges d'en Frederic Comas.

La segona sessió la van protagonitzar Ivó Valdivielso, incasable trobador  de nous sons a partir de la tecnologia, confeccionant un set  especial per l’ocasió amb sintetitzadors analògics, caixes de ritmes i sons espectrals que va ser la banda sonora de diverses peces audiovisuals del realitzador Agustí Casas amb guió de Felip Neri.

El Carlos Garcia Reche, compositor i pianista enamorat de les melodies més barroques fins als espais sonors més contemporanis, va posar el so del seu piano, alterat per efectes i sons ultraprocessats, al servei de l’obra audiovisual d’en Pau Giralt en la tercera sessió del cicle.

Per tancar el cicle, la quarta sessió va anar a càrrec de l’Ona (Mariona Juan), dj i productora de música electrònica, va posar el seu imaginari sonor i l’himnòtica dels ritmes més minimalistes al servei de l’obra d’en Jose Luís Montes, director desaparegut prematurament, tota la seva vida professional va estar vinculada al món de la imatge, amb una dedicació especial a la realització de reportatges.

Enguany, alguns dels creadors han tingut l’oportunitat de conèixer els directors de les pel·lícules a les que han posat música i han pogut conversar sobre els diferents materials o els seus processos de creació així com gaudir de la presentació del projecte. Aquest ha estat el cas de l’Ivó, l’Agustí Casas i en Felip Neri així com del Carlos Garcia Reche i en Pau Giralt. Podreu veure aquestes connexions així com el procés de treball dels diferents músics al vídeo que trobareu a continuació. A més, estan disponibles els vídeos de totes les sessions, hi podreu accedir amb els enllaços que trobareu a la notícia.

Fins l’any que ve!

Quatre creadors sonors de la ciutat i quatre autors del cinema amateur del Prat han omplert durant quatre nits la plaça Joan Garcia-Nieto

Alfred García en concert

Alfred García en concert Anònim (no verificat) dl., 25/07/2022 - 10:52

Organitzen La Capsa i Teatre L’Artesà

1 TOUR són una sèrie de concerts preliminars a la pròxima gira d'Alfred García, 1997 & 2001 TOUR, en la qual presentarà el seu segon i tercer disc, actualment en enregistrament.

En aquesta gira de presentació, veurem a Alfred dominant tots els instruments dins de l'escenari, al costat d'un nou sistema de loop station creat per ell i el seu equip que li permetrà gravar i reproduir tots els instruments que toqui en directe. Serà com produir i interpretar alhora les seves cançons en un show on la música és l'única protagonista, passant per la veu d'Alfred, la seva guitarra, baix, teclats, bateria i trombó.

Alfred cantarà cançons pertanyents al seu primer disc, 1016, i estrenarà el seu disc, 1997, en directe, al costat d'algunes noves cançons del seu pròxim disc, 2001.

Un concepte arriscat i únic per a aquesta gira de presentació creat per a gaudir d'un cantautor multinstrumentista que durant 2 hores ens emocionarà amb els seus versos i concordes.

 

 

Image
Inactiu

Ràdio Hangar i Hangar Live!

Ràdio Hangar i Hangar Live! Anònim (no verificat) dt., 12/07/2022 - 13:17
Image

Ràdio Hangar és el podcast sobre música urbana de La Capsa, és un projecte jove i comunitari que busca servir d'altaveu per les propostes i artistes de la ciutat. El programa neix en un format audiovisual a youtube, i s'estén a plataformes d'escolta de podcast com iVoox, Spotify i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. A cada episodi fem una entrevista creuada entre un artista de fora de la ciutat amb un altre de dins de la ciutat, per trobar punts en comú a la seva carrera , perquè intercanviïn opinions i per a ajudar que les propostes del Prat arribin una mica més lluny. A més a més, a cada episodi es repassa l'actualitat musical de la ciutat i es parla de temes d'actualitat.


Aquest dissabte 16 celebrarem el final de la primera temporada amb un programa obert al públic i amb una sèrie de concerts. El programa començarà a les 18h a la sala, l'entrada serà gratuïta i podreu veure en directe com funciona l'equip de Ràdio Hangar des de dins. Els protagonistes de l'entrevista d'aquesta edició final són JDíaz i D.Nadie, i, com sempre, farem un repàs a l'actualitat musical.


A més a més, com que la missió del projecte és la de visibilitzar les iniciatives de música urbana de la ciutat, hem volgut unir tots els convidats de la temporada per a oferir un concert que serveixi com a cloenda d'aquesta primera etapa però que també serveixi com a espai per la comunicació i el diàleg entre les creadores d'aquest gènere, servint de llavor per a futures col•laboracions i concerts.


Els concerts els farem sota el no m d'Hangar Live! i començaran a les 20h al pati d'entre Promoció Econòmica i La Capsa, i la música s'estirarà fins la 1h de la matinada. Aquest és el line up:


- D.Nadie.
Poncelam
Young T.T + Avilés + Malaje
- J.Díaz
- Paula Romero


Estarà presentat per Zé Gueretti i tindrem els dj set de T-Cun i El Salao.
Tots dos esdeveniments són gratuïts pel que si voleu assistir només heu de recordar les hores i mirar de ser puntuals. Ràdio Hangar començarà a les 18h a la sala i Hangar Live! a les 20h al pati de Promoció Econòmica, us hi esperem!

Ràdio Hangar celebra el seu final de temporada amb una sèrie de concerts locals i un programa obert al públic.

Cinema i Música 2022

L'Escola d'Arts en Viu, Carlos Sáez, Ivó Valdivielso, Carlos Garcia, Ona. 

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA